Temperaturi de până la -5°C. Cum va fi vremea în weekend, în Moldova
Full Article 50 second read

Temperaturi de până la -5°C. Cum va fi vremea în weekend, în Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează ploi slabe și vânt moderat, în următoarele trei zile. Termometrele vor indica în perioada 16-18 decembrie până la +10 grade. Minimele vor indica până la -5 grade Celsius.

Meteorologii anunță că, în acest weekend, se prevăd precipitații slabe. Mai exact, vremea se menține stabilă încă o zi, urmată de două cu precipitații slabe, care vor cădea izolat și predominant în formă de ploaie. În perioada menționată, potrivit SHS, vântul va sufla din sectorul de vest în general moderat.

Temperaturile minimă pe timp de noapte vor oscila între 0°C și -5°C.

Ziua temperatura maximă va fi într-o tendință de creștere. Astfel, dacă sâmbătă va oscila între -1 și +4°C, atunci luni se va situa între +5 și +10°C.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: