Toamna își intră în drepturi? Temperaturile prognozate pentru acest weekend
Full Article 50 second read

Toamna își intră în drepturi? Temperaturile prognozate pentru acest weekend

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță vreme cu caracter instabil, în acest weekend. Meteorologii prognozează ploi și vânt, în perioada 11-13 noiembrie. În această perioadă, maximele termice vor ajunge la 18 grade Celsius pe timp de zi, iar minimele – la -2 grade Celsius.

Potrivit SHS, sâmbătă, 11 noiembrie, izolat în jumătatea de nord a țării va ploua slab. Duminică, pe 12 noiembrie, din cauza unui ciclon sudic, ploile vor crește în intensitate, iar la începutul săptămânii viitoare ele vor înceta.

Meteorologii anunță că vântul va sufla din sud-est cu trecere din vest slab la moderat, duminică devenind mai agitat.

În ceea ce privește regimul termic, minimele nocturne pentru sâmbătă se vor situa între +5..+10ºC, iar duminică și luni, temperaturile vor scădea de la +3..+8ºC până la -2..+3ºC.

Maxima zilei va oscila sâmbătă între +13..+18ºC, iar duminică și luni – între +7..+13ºC.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: