Toate sediile Inspectoratelor de Poliție din țară – închise pentru audiențe. Anunțul IGP
Full Article 2 minutes read

Toate sediile Inspectoratelor de Poliție din țară – închise pentru audiențe. Anunțul IGP

Toate sediile Inspectoratelor de Poliție din Republica Moldova vor fi închise pentru audiențe. Decizia a fost anunțat de Inspectoratul General al Poliției (IGP), pe 19 februarie. 

„În legătură cu situația epidemiologică din țară, Inspectoratul General al Poliției informează cetățenii despre faptul că sunt sistate audiențele în toate sediile Inspectoratelor de Poliție din Republică, inclusiv cele ale subdiviziunilor IGP”, se arată în comunicat.

Decizia a fost luată pentru a reduce riscul de infectare a angajaților.

„Trebuie să ne adaptăm schimbării și să conștientizăm că, în ultima perioadă de timp, numărul de cazuri de infectare cu virusul Covid-19 a crescut simțitor în întreaga țară, inclusiv și în rândul colegilor noștri. Polițiștii sunt și ei în prima linie în lupta cu noul coronavirus. Zi și noapte aceștia încearcă să prevină răspândirea virusului și să-i convingă pe oameni să respecte măsurile epidemiologice. Din acest considerent, cei mai mulți dintre ei sunt expuși contaminării”, au argumentat reprezentanții IGP.

Astfel, cetățenii vor putea depune petiții online, la adresele electronice: [email protected],  [email protected].

Totodată, oamenii legii amintesc că, pentru urgențe, poate fi apelat numărul unic 112. Pe de altă parte, aceștia atrag atenția că apelarea nejustificată a numărului 112 poate costa viața unei persoane aflate în pericol.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: