Toate victimele naufragiului din Italia, inclusiv miliardarul Mike Lynch și fiica sa, au fost găsite
Full Article 2 minutes read

Toate victimele naufragiului din Italia, inclusiv miliardarul Mike Lynch și fiica sa, au fost găsite

Trupurile miliardarului britanic Mike Lynch și al fiicei sale de 18 ani, Hannah, dispăruți după naufragiul iahtului din Italia, au fost găsite, miercuri, 21 august, la locul accidentului, informează The Telegraph. Spre seara aceleiași zile,  salvatorii au recuperat și corpurile celorlalte trei victime, astfel încât toate persoanele dispărute au fost găsite.

Pe 19 august, iahtul Bayesian, de 56 de metri, s-a răsturnat din cauza vântului puternic și s-a scufundat în largul coastei Siciliei. La bord se aflau 22 de persoane: 10 membri ai echipajului și 12 pasageri, inclusiv proprietarul navei, Mike Lynch, co-fondator al Autonomy Corporation și fondator al Invoke Capital, alături de familia sa. De asemenea, la bord se afla președintele consiliului de administrație al Morgan Stanley International, Jonathan Bloomer, și membrii echipei juridice a lui Lynch. Ei se aflau în călătorie pentru a sărbători câștigarea unui proces de fraudă, care a durat 12 ani,

Paza de coastă și echipele de salvare au reușit să salveze 15 persoane. Un pasager a fost găsit decedat în ziua accidentului, pe 19 august, iar șase persoane au fost date dispărute. A doua zi, scafandrii au recuperat cadavrul bucătarului navei, Recaldo Thomas, iar pe 21 august, trupurile lui Mike și Hannah Lynch au fost de asemenea recuperate.

Potrivit, Radio Svoboda, în seara zilei de 21 august, salvatorii au anunțat că au găsit încă trei cadavre, astfel încât toți dispăruții au fost recuperați. Iahtul se află la o adâncime de aproximativ 50 de metri. La operațiunile de căutare participă 22 de scafandri de salvare, care examinează nava atât la exterior, cât și la interior, utilizând un robot batiscaf controlat de la distanță.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: