„Trădători au fost și trădători o să fie”. Deputat PAS, după ce BCS a boicotat ședința Parlamentului, unde Metsola a ținut un discurs
Full Article 2 minutes read

„Trădători au fost și trădători o să fie”. Deputat PAS, după ce BCS a boicotat ședința Parlamentului, unde Metsola a ținut un discurs

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Radu Marian, a scris pe rețelele de socializare că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a dat dovadă de un comportament mizerabil prin faptul că au lipsit de la ședința Parlamentului de astăzi, 11 noiembrie, unde Președinta Parlamentului European Roberta Metsola a ținut un discurs.

Radu Marian susține că BCS ar fi trebuit să arate respectul pe care îl au pentru cetățenii Republicii Moldova, chiar dacă au o ideologie diferită.

„Nu pot să nu remarc comportamentul mizerabil al blocului socialiștilor și comuniștilor, care au boicotat ședința solemnă în care Roberta Metsola a ținut discursul. Eu înțeleg diferențele ideologice, dar trebuie să ai măcar minim de respect pentru instituția care a făcut atâta pentru cetățenii Republicii Moldova. Datorită eforturilor Uniunii Europene, au fost construite multe școli, grădinițe, drumuri, spitale, a fost suport bugetar pentru plata pensiilor, salariilor și compensarea facturilor. De aceste lucruri au beneficiat inclusiv oamenii care i-au votat pe socialiști & comuniști. Trădători au fost și trădători o să fie, care orbește fac jocurile statului agresor Rusia. Rușine”, a scris Marian.

În replică, deputatul BCS Vladimir Odnostalco a declarat că nu are remușcări cu privire la faptul că a lipsit de la ședința Parlamentului.

„Nici opoziția nu a venit să o asculte pe președinta Parlamentului European – și, trebuie să spun, în baza discursului exprimat, nu am pierdut nimic.

Cu toate acestea, discursul Metsolei corespunde locului real al Parlamentului European în sistemul decizional din Uniunea Europeană. Partidul de guvernământ a fost satisfăcut politic, speakerul Igor Grosu a înflorit, deși afară ploua”, a spus Odnostalco.

Amintim că președinta Parlamentului European Roberta Metsola a ținut un discurs în Parlamentul Republicii Moldova. Înainte de a ajunge în fața deputaților, oficialul european a avut o întrevedere cu președinta R. Moldova Maia Sandu și a participat la o conferință de presă comună cu șefa statului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: