Traficul rutier va fi suspendat temporar pe o porțiune din bulevardul Ștefan cel Mare. Cum va circula transportul public
Full Article 2 minutes read

Traficul rutier va fi suspendat temporar pe o porțiune din bulevardul Ștefan cel Mare. Cum va circula transportul public

Circulația rutieră pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și str. A. Pușkin, va fi suspendată pe data de 20 mai, începând cu ora 08:00, până pe 22 mai, ora 06:00. Potrivit primăriei capitalei, măsura a fost luată în legătură cu desfășurarea Adunării Naționale „Moldova Europeană”, organizată de către Guvern. Astfel, în această perioadă, transportul public, care traversează Piața Marii Adunări Naționale, va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Troleibuzele de pe rutele nr. 1, 4, 5, 8 și 22 vor circula pe str. București (tur-retur), iar ruta nr. 34: spre Centru – pe str. București, iar spre Trușeni – pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt – str. V. Alecsandri – str. București.

Totodată, spre sectorul Botanica și Râșcani, autobuzele de pe rutele nr. 9, 26 și 46, vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, M. Kogălniceanu, A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit. La fel, autobuzele de pe ruta nr. 5 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe străzile Columna, V. Alecsandri, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Spre sectorul Buiucani, autobuzele de pe rutele nr. 9, 11 și 46 vor circula de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, Alexandru cel Bun, Bănulescu-Bodoni, Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

***

Amintim că, în aprilie, Maia Sandu a anunțat despre convocarea, pentru data de 21 mai, a Adunării Naționale „Moldova Europeană”. Președinta a declarat că evenimentul are drept scop ca cetățenii să spună că întregii lumi că sunt europeni, iar UE este calea aleasă de ei. Ulterior, șefa statului a comunicat jurnaliștilor cine se va ocupa de organizarea Adunării.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: