Traficul rutier va fi suspendat timp de trei zile pe o porțiune a străzii Albișoara
Full Article 2 minutes read

Traficul rutier va fi suspendat timp de trei zile pe o porțiune a străzii Albișoara

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada 24 august – 27 august, a.c., va fi suspendat traficul rutier pe str. Albișoara, în perimetrul bd. Iurii Gagarin și str. Ismail. Măsura este luată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a arterei de circulație.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Traficul rutier va fi suspendat timp de trei zile pe o porțiune a străzii Albișoara

chișinău.md

Amintim că strada Albișoara a intrat în reparații la data de 16 iulie 2020. În circa 3 luni urmează să fie reabilitate rețelele de apeduct, cu o lungime de 1020 metri liniari, cu un diametru de 500 mm, în perimetrul străzilor Mihai Viteazul – Petru Rareș. Costul intervenției executate de S.A. „Apă-Canal Chișinău” este de circa 7,5 milioane lei, bani din bugetul primăriei.

Alte lucrări inginerești care urmează a fi desfășurate pe strada Albișoara se referă la reabilitarea rețelelor termice, pe o lungime de 417 metri liniari și schimbarea a două treceri la rețeaua de canalizare, pe str. A. Alecsandri – str. Albișoara și str. Petru Rareș – str. Albișoara.

Proiectul de reabilitare a străzii Albișoara mai prevede: amenajarea trotuarelor și a rețelei de iluminat public stradal cu suplinirea corpurilor de iluminat, în special la poduri și intersecții, curățarea gurilor de captare a apelor pluviale, scoaterea obiectivelor de reclamă exterioară, pentru a permite executarea lucrărilor de reparație.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: