Tragedie la Nisporeni. Doi frați de 6 și 8 ani s-au înecat într-un iaz
Full Article 2 minutes read

Tragedie la Nisporeni. Doi frați de 6 și 8 ani s-au înecat într-un iaz

Doi frați de 6 și respectiv 8 ani, originari din satul Șișcani, raionul Nisporeni, s-au înecat. Tragedia s-a produs pe 16 august, în jurul orei 14:00.

Potrivit ofițerului de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, totul s-a întâmplat duminică, când doi frați – un băiețel de 6 ani și sora sa de 5 ani, au mers la scăldat într-un iaz din apropierea satului Șișcani, raionul Nisporeni. La un moment dat, băiatul de 6 ani a intrat în apă, însă nu a mai putut ieși la mal. În urma strigătelor sale, sora sa de 5 ani a alergat după ajutor către fratele lor mai mare, în vârstă de 8 ani. Copilul a încercat să își salveze fratele, însă s-a înecat și el.

În acest timp, părinții se aflau acasă, împreună cu alți doi copii – unul de 3 ani și unul de doar un an.

Copiii au fost extrași din apă de către tatăl minorilor și vecinul acestora. Ambii minori au fost resuscitați de catre reprezentanții serviciului 112, care s-au deplasat la fața locului, însă nu au putut fi salvați.

Potrivit poliției, iazul are o suprafață de 100 m/2  și adîncimea totală de 4 metri, însă în prezent, apa atinge o adîncime de 1,5 m. Iazul este privat și era îngradit cu plasă metalică, fără a fi, însă, păzit.

Oamenii legii investighează cazul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: