„Trebuie să convocăm de urgență o ședință extraordinară a parlamentului”. Declarațiile celor de la PAS după ședința cu PDM, PSRM și Platforma DA
Full Article 2 minutes read

„Trebuie să convocăm de urgență o ședință extraordinară a parlamentului”. Declarațiile celor de la PAS după ședința cu PDM, PSRM și Platforma DA

Partidul Acțiuni și Solidaritate este de părere că este necesar de convocat de urgență ședința parlamentului. Despre acest lucru a declarat deputatul Igor Grosu, după ședința comună dintre PDM, PSRM, Platforma DA și PAS.

x

„Noi, PAS am căzut de acord că cele trei probleme enumerate sunt de actualitatea. Fiecare fracțiune și-a expus opinia. Cel mai mult, am discutat despre măsurile urgente legate de secetă. Sunt diferențe de opinie. Opinia noastră este că trebuie să convocăm de urgență o ședință extraordinară a parlamentului, în 7 zile, timp suficient pentru toți ca să putem aproba decizii în ajutorul țăranilor. Coaliția de guvernare are altă abordare. Își dorește ca mai întâi să depistăm soluțiile și abia apoi să vedem când va avea loc ședința. Noi rămânem pe poziția noastră”, a declarat Igor Grosu.

Totodată, acesta a spus că PAS va insista pe stabilirea unei date a ședințe parlamentului. „Este foarte clar că toate instituțiile care au tangență cu seceta, Ministerul Agriculturii, ANSA, Finanțelor, Economiei, Camera de Comerț trebuie să se mobilizeze și să vină la Parlament și punctual să găsim soluții”, a mai spus Grosu.

Amintim că ieri, 10 august, PDM a invitat la dialog PSRM, PAS și Platforma DA pentru a discuta despre criza din agricultură și despre situația epidemiologică.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: