„Trebuie să scăpăm de acest parlament de „kuliokari”. Igor Grosu cere alegeri parlamentare anticipate
Full Article 2 minutes read

„Trebuie să scăpăm de acest parlament de „kuliokari”. Igor Grosu cere alegeri parlamentare anticipate

Vicepreședintele fracțiunii PAS Igor Grosu a ținut un discurs la protestul din 6 decembrie care are loc în centrul Chișinăului. Politicianul a spus că se află astăzi acolo pentru a apăra victoria Maiei Sandu la prezidențiale.

„Această victorie am câștigat-o pe merit, cu greu, într-o luptă inegală cu un „kuliok” care nu știe să piardă onorabil. Am câștigat-o cu riscul pentru familiile noastre, pentru profesiile și locul nostru de lucru. Suntem aici pentru a ne apăra prima victorie, dar mai avem de luptat. Această victorie s-a datorat nu doar nouă, dar tuturor celor din prima linie: de la Platorma DA, PDM, Blocul UNIREA, PUN. Toți care au înțeles că Dodon și Șor sunt doi bandiți și doi tâlhari”, a declarat Grosu.

Potrivit vicepreședintelui PAS, parlamentul este „o căsuță cu tâlhari” iar alegerile anticipate este unica soluție pentru a schimba lucrurile în țară.

„Avem o „căsuță” cu tare mulți tâlhari, unde și eu din nefericire trebuie să intru din când în când. Se numește „parlament”. Așa cuib de hoți și de tâlhari noi am avut de 3 ori. Au ajuns să-și schimbe partidul de trei ori. Trebuie să scăpăm de acest parlament de „kuliokari”. Anticipatele sunt singura soluție”, a conchis Igor Grosu, în Piața Marii Adunări Naționale.

Amintim că în centrul capitalei se desfășoară un protest de amploare. Acesta a fost organizat de către președinta aleasă Maia Sandu și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Ulterior, și Partidul Democrat (PDM), „Partidul Nostru”, Platforma Demnitate și Adevăr (DA), Partidul Unității Naționale (PUN) și Partidul Pro Moldova și-au îndemnat susținătorii să participe la manifestație. Demonstrația este îndreptată contra Partidului Socialiștilor (PSRM) și a președintelui în exercițiu, Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: