Trei tineri, bănuiți de păstrarea și comercializarea drogurilor în cantități mari și deosebit de mari. Ce pedeapsă riscă
Full Article 2 minutes read

Trei tineri, bănuiți de păstrarea și comercializarea drogurilor în cantități mari și deosebit de mari. Ce pedeapsă riscă

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 și 21 de ani au fost reținuți de oamenii legii. Aceștia sunt bănuiți de păstrarea și comercializarea drogurilor în cantități mari și deosebit de mari, atât pe teritoriul mun. Chișinău, cât și pe teritoriul orașelor Tiraspol și Bender.

Activitatea ilegală a tinerilor a fost documentată de polițiști pe parcursul a trei luni, perioadă în care au fost acumulate probe concludente ce demonstrează vinovăția acestora.

S-a stabilit că suspecții plasau droguri în diferite ascunzișuri, iar apoi le comercializau prin intermediul aplicației Telegram, evitând contactul fizic cu clienții. Prin intermediul unui ofițer de investigații sub acoperire, au fost efectuate achiziții de control și procurate droguri sintetice.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, polițiștii au depistat şi ridicat telefoane mobile, cartele SIM, cântar electronic, circa 100 de grame de droguri de tip PVP și amestecuri etnobotanice în cantitate de 500 de grame. Valoarea drogurilor pe piața tenebră constituie 150 000 de lei.

Suspecții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Precizăm că oamenii legii continuă investigațiile în vederea stabilirii şi reţinerii altor persoane complice la săvârșirea infracţiunii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: