Tauber, scrisoare din Penitenciarul 13. „Dumnezeu a spus: Teme-te de lacrimile omului pe care l-ai obijduit”
Full Article 2 minutes read

Tauber, scrisoare din Penitenciarul 13. „Dumnezeu a spus: Teme-te de lacrimile omului pe care l-ai obijduit”

Deputata Partidului „ȘOR” Marina Tauber a postat prin intermediul avocaților săi o scrisoare din Penitenciarul 13, acolo unde își va petrece următoarele 30 de zile, în urma unei decizii judecătorești din 23 iulie. Tauber i-a mulțumit în primul rând liderului fugar al Partidului, Ilan Șor, dar și susținătorilor care au participat la o acțiune de protest în sprijinul ei în fața Judecătoriei de la Ciocana.

Ea le-a transmis acestora să nu se întristeze că va sta în arest preventiv la Penitenciarul 13, dându-le asigurări că va fi puternică.

Faptul că voi petrece în arest preventiv în Penitenciarul nr. 13 nu trebuie să ne întristeze. Eu vă promit că voi fi puternică și vă rog și pe voi să-mi promiteți același lucru (…). Repet, sunt nevinovată și nu recunosc ceea ce mi se impută”, a scris Tauber.

Parlamentara susține că va continua să scrie pentru că are „multe de spus”, fără a spune exact la ce se referă.

Dumnezeu a spus: Teme-te de lacrimile omului pe care l-ai obijduit, căci el îmi va cere ajutorul și eu îl voi ajuta. Este valabil pentru toți cei implicați în această murdărie împotriva partidului și întregii noastre echipe a lui Ilan Șor. Nu credeți în speculații și manipulări. Adevărul va ieși la iveală”, a conchis  Marina Tauber.

Deputata Partidului „ȘOR” a fost plasată în arest preventiv la Penitenciarul 13 din capitală pentru 30 de zile. Decizia a fost luată pe 23 iulie, de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana.

Amintim că  Marina Tauber, a fost reținută pe 21 iulie, după ce parlamentarii au lipsit-o de imunitate parlamentară. Ea este acuzată de falsificarea raportului privind gestiunea financiară a partidului pentru semestrul I al anului 2022, în intenția de a ascunde volumul mijloacelor financiare acumulate și volumul mijloacelor utilizate. Potrivit cererii de ridicare a imunității, Tauber este acuzată, de asemenea, că ar fi acceptat cu bună știință finanțarea Partidului Politic „Șor” din partea unui grup criminal organizat.

În aceiași zi, oamenii legii au efectuat percheziții într-un dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului „ȘOR”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: