Tudor Ulianovschi și-a exprimat votul: „Trebuie să asigurăm un viitor european în interesul R. Moldova”
Full Article 1 minutes read

Tudor Ulianovschi și-a exprimat votul: „Trebuie să asigurăm un viitor european în interesul R. Moldova”

Tudor Ulianovschi, candidat independent la funcția de președinte al Republicii Moldova, și-a exprimat dreptul de vot în cadrul alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional din 20 octombrie. Alături de acesta, la secția de votare, au venit soția și una dintre fiicele sale. 

După exercitarea votului, Tudor Ulianovschi a oferit declarații de presă.

Astăzi am votat pentru viitorul Republicii Moldova, pentru un viitor prosper, pentru Moldovă unde există o stare de normalitate, de înțelegere, unitate și dorință de a ne dezvolta împreună. (…) În același timp, astăzi îndemn toată lumea să iasă la vot. Participarea voastră la acest scrutin electoral este foarte importantă pentru viitorul nostru. (…) Astăzi am votat pentru copiii noștri, ca copiii noștri să aibă toate condițiile în țara noastră: la școală, la universitate, în orice clinică, spital. Și având în vedere că Republica Moldova trebuie să se dezvolte europenește, în mod democratic, trebuie să asigurăm un parcurs european pentru interesul Republicii Moldova”, a spus el.

Precizăm că, pe 20 octombrie, în Republica Moldova au loc alegeri prezidențiale și referendumul constituțional cu privire la aderarea la UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: