Un alt candidat de pe lista PAS s-a retras din cursa electorală. Despre cine este vorba?
Full Article 2 minutes read

Un alt candidat de pe lista PAS s-a retras din cursa electorală. Despre cine este vorba?

Alexandru Catan, candidatul nr. 45 de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de deputat în parlamentul Republicii Moldova, a anunțat că se retrage din cursa electorală. 

Alexandru Catan a explicat că în ultima perioadă, în spațiul public au apărut „informații false și denigratoare” la adresa sa.

„Au răscolit un dosar penal fabricat pe timpul regimului Plahotniuc pe numele meu. Și asta chiar dacă acel dosar, deoarece era cusut cu ață albă, în scurt timp a fost închis. Eu nu le voi voi oferi această satisfacție şi nu le voi comenta”, a spus Catan.

„Am decis să îmi retrag candidatura la funcția de deputat de pe lista PAS pentru a nu permite oponenților să distragă Partidul Acțiune și Solidaritate de la obiectivul nostru de a curăța clasa politică și a porni vremurile bune în Moldova. Voi fi alături de PAS în continuare și voi munci ca să aducem vremuri bune în Moldova”, a mai spus acesta.

Amintim că pe 21 mai, jurnalista Nata Albot a anunțat că se retrage de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Nata Albot a precizat că nu se simte vinovată cu nimic, însă nu vrea să dăuneze imaginii PAS din cauza scandalului provocat de informațiile cu caracter personal făcute publice de către fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, actual președinte al Partidului Acasă Construim Europa.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: