Un angajat al Agenției Servicii Publice vindea pastile Ecstasy chiar la locul de muncă (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Un angajat al Agenției Servicii Publice vindea pastile Ecstasy chiar la locul de muncă (VIDEO)

Un angajat al Agenției Servicii Publice (ASP) vindea pastile Ecstasy chiar de la locul de muncă. Acesta a fost reținut de poliție, iar ulterior plasat în arest la domiciliu.

Potrivit unui comunicat publicat pe 16 aprilie de poliție, bărbatul lucra în calitate de examinator al serviciului de examinare pentru obținerea permisului de conducere auto. O pastilă era vândută cu 300-500 de lei. Individul de 31 de ani este, la rândul său, consumator de droguri.

Ln momentul reținerii, bărbatul a refuzat să fie supus testului la consumul de droguri. Ca urmare a percheziției corporale au fost depistate 20 de pastile Ecstasy, iar la domiciliul și în automobilele utilizate de către acesta au fost depistate 539 de pastile Ecstasy de același tip.

Valoarea drogurilor ridicate este estimată la 200 000 lei.

Inițial, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, ulterior fiind eliberat mandat de arest pe un termen de 30 de zile. După expirarea termenului de 30 de zile, instanța a decis schimbarea măsurii preventive din arest în arest la domiciliu, decizie contestată cu recurs de către procuror la Curtea de Apel, urmând să fie examinat la data de 19 aprilie 2021.

În cazul în care îi va fi demonstrată vinovăția, suspectul riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Un angajat al Agenției Servicii Publice vindea pastile Ecstasy chiar la locul de muncă (VIDEO)

IGP

Amintim că, pe 1 aprilie, poliția a anunțat că un medic stomatolog din capitală este cercetat penal fiind suspectat de consum și vânzare de droguri. Bărbatul de 43 de ani vindea produse medicamentoase sub marca comercială ”subutex”, care conține substanță buprenorfină, chiar în cabinetul medical.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: