UPDATE Un avion indonezian s-a prăbușit în mare, la scurt timp după decolare (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

UPDATE Un avion indonezian s-a prăbușit în mare, la scurt timp după decolare (VIDEO)

Un avion Boeing 737-500 care aparține companiei indoneziene Sriwijaya Air a dispărut de pe radare la scurt timp după decolare din orașul Jakarta și a căzut în mare, scrie CNN pe 9 ianuarie. Deocamdată nu au fost publicate informații cu privire la cauza producerii accidentului aviatic.

UPDATE Ministrul indonezian al Transporturilor a anunțat că la bordul avionului se aflau 50 de pasageri și 12 membri ai echipajului. Printre aceștia erau 7 copii, inclusiv 3 bebeluși, scrie Novaya Gazeta.

Postul de televziune CNN scrie că aparatul de zbor s-a prăbușit în apropierea arhipelagului Thousand Islands. La fața locului au fost îndreptate trei nave de salvare. Pescarii au găsit mai multe fragmente din aeronavă, scrie Reuters cu trimitere la presa locală.

CNN Indonesia a confirmat că la fața locului au fost găsite fragmente din avion și urme de combustibil. Potrivit autorităților, în zona respectivă, adâncimea mării este de circa 15-20 de metri.

Potrivit datelor Flightradar24, după patru minute de la decoalre, aeronava a început să piardă altitudine cu o viteză de 3 km pe minut.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: