Un bărbat a fost găsit fără viață într-o pădure din orașul Codru. Ce spune Poliția 
Full Article 50 second read

Un bărbat a fost găsit fără viață într-o pădure din orașul Codru. Ce spune Poliția 

Cadavrul unei persoane a fost găsit într-o fâșie forestieră din orașul Codru. Potrivit oamenilor legii este vorba despre un bărbat în vârstă de 69 de ani. La examinarea de către medicul legist – urme de moarte violentă nu au fost depistate. 

Poliția a fost sesizată despre caz pe 21 august, în jurul orei 14:00.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist. Ajunși, s-a stabilit că cadavrul este în stare de putrefacție, iar urme de moarte violentă nu au fost depistate.

În cadrul documentării, polițiștii au stabilit identitatea bărbatului. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 69 de ani.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției Natalia Stati, cadavrul bărbatului a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru a stabili cauza decesului.

La fel, pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a fi stabilite toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: