Un bărbat de 53 a fost găsit mort pe strada Muncești din capitală
Full Article 50 second read

Un bărbat de 53 a fost găsit mort pe strada Muncești din capitală

Un bărbat de 53 de ani a fost găsit, strangulat, în capitală. Descoperirea a fost făcută de un trecător, care a alertat poliția. Din primele informații, este vorba despre un caz de suicid.

În dimineața de 19 noiembrie, la ora 08:17, IP Botanica a fost sesizat prin intermediul 112 de către un trecător, care a depistat corpul neînsuflețit al unui bărbat. Descoperirea a fost făcută în str. Muncești din capitală.

Polițiștii și medicii legiști nu au depistat pe corpul victimei semne de moarte violentă. Ulterior, bărbatul a fost identificat. Acesta avea 53 de ani.

Oamenii legii iau în considerare versiunea unui suicid, chiar dacă asupra victimei nu a fost găsit un bilet de adio. Anchetatorii urmează să stabilească motivele pentru care decedatul a recurs la acest gest.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: