Un bărbat de 54 de ani a fost lovit mortal de o mașină, la Vadul lui Vodă. La volan era un angajat al MAI
Full Article 2 minutes read

Un bărbat de 54 de ani a fost lovit mortal de o mașină, la Vadul lui Vodă. La volan era un angajat al MAI

Un bărbat de 54 de ani, care traversa strada regulamentar, a fost lovit mortal de o mașină, la Vadul lui Vodă. Accidentul s-a produs în seara de 14 septembrie, în jurul orei 20:00.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Svetlana Scripnic, un automobil de model Fiat, condus de un bărbat de 59 de ani, a lovit pietonul. Victima a fost preluată de o ambulanță, care a transportat-o la spital. Din nefericire, bărbatul de 54 de ani a decedat în dimineața de 15 septembrie.

UPDATE (14:50) Ministerul de Interne a confirmat informația că, la volanul mașinii se afla un angajat al Serviciului tehnologii informaționale. De asemenea, reprezentanții instituției au precizat că accidentul s-a petrecut la o trecere pietonală din orașul Vadul lui Vodă, iar conducătorul auto era în afara orelor de serviciu. Șoferul a fost testat cu aparatul de testare DRAGER, care a demonstrat că acesta nu consumase alcool. În cadrul instituției subordonate a fost inițiată o anchetă de serviciu internă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Cazul este anchetat de oamenii legii. Șoferul riscă de la 3 la 7 ani de închisoare și interdicție de a mai conduce mijloace de transport.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: