Un bărbat din Criuleni a murit după ce a fost cuprins de flăcări
Full Article 40 second read

Un bărbat din Criuleni a murit după ce a fost cuprins de flăcări

Un bărbat de 60 de ani din satul Miclești, raionul Criuleni, a murit, după ce și-ar fi dat foc. Incidentul a avut loc pe 2 noiembrie, în jurul orei 12:00.

Potrivit ofițerului de presă al IP Criuleni Elena Băetrău, oamenii legii au fost alertați de către soția victimei, care a simți un miros specific în curtea gospodăriei. Aceasta și-a găsit soțul cuprins de flăcări și a încercat să stingă focul cu o găleată cu apă.

Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul victimei. Potrivit primelor informații, acesta a suferit arsuri pe 86% din suprafața corpului. Oamenii legii au stabilit că bărbatul a avut și anterior o tentativă de suicid.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: