Un bărbat din nordul țării, condamnat la detenție pe viață. Timp de doi ani și-a abuzat și hărțuit sexual fiicele minore
Full Article 1 minutes read

Un bărbat din nordul țării, condamnat la detenție pe viață. Timp de doi ani și-a abuzat și hărțuit sexual fiicele minore

Un bărbat din nordul republicii a fost condamnat la detenție pe viață, după ce doi ani la rând și-a abuzat și hărțuit sexual fiicele minore, rămase în grija sa.

Potrivit probatoriului, în intervalul anilor 2018 – 2020, inculpatul și-a abuzat sexual fiica de 14 ani și a hărțuit-o pe sora acesteia de 11 ani. Abuzurile bărbatului erau sistematice și se întâmplau în timp ce mama fetelor era la muncă peste hotare, victimele rămânând în grija tatălui.

Adevărul a ieșit la iveală peste doi ani, când fetița mai mare i-a povestit bunicii despre calvarul prin care au trecut. Femeia i-a anunțat pe oamenii legii, iar pe acest caz a fost pornit un dosar penal. Agresorul a fost reținut și deținut în custodia statului până la pronunțarea verdictului.

Fiind audiat de procurori, bărbatul nu și-a recunoscut vina. Potrivit materialelor, inculpatul a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acțiuni similare, comise față de soție.

Victimelor violenței sexuale le-a fost oferită asistență medicală, socială și consiliere psihologică în vederea reabilitării.

Sentința este cu drept de atac în condițiile legii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: