Un bărbat din raionul Sîngerei, reținut de polițiști. Și-ar fi ucis soția, după care a îngropat-o într-o pădure
Full Article 2 minutes read

Un bărbat din raionul Sîngerei, reținut de polițiști. Și-ar fi ucis soția, după care a îngropat-o într-o pădure

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din raionul Sîngerei, a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore. Acesta și-ar fi ucis soția, după care a îngropat-o într-o pădure, apoi a alertat poliția precum că a dispărut de acasă. Mai mult, la câteva luni, el a spus polițiștilor că aceasta ar fi plecat la niște rude în Italia.

La 25 februarie 2020, Poliția din Sîngerei a fost sesizată de un bărbat precum că soția sa, în vârstă de 47 de ani, a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și nu s-a mai întors.

După mai multe acțiuni întreprinse și ca urmare a măsurilor speciale de investigație, cadavrul femeii a fost depistat în extravilanul satului Cornova, raionul Ungheni.

De asemenea, polițiștii au identificat și reținut principalul suspect, care s-a dovedit a fi chiar soțul victimei.

Audiat de polițiști, acesta a declarat că la 23 februarie, între cei doi s-a iscat un conflict. Suspectul i-a aplicat soției o lovitură cu toporul în regiunea capului, în rezultatul căreia femeia a decedat. Apoi, bănuitul a pus cadavrul într-un sac și l-a transportat în extravilanul satului Cornova, raionul Ungheni, unde l-a îngropat pe marginea unui bazin acvatic. Cei doi aveau la întreținere cinci copii, dintre care doi minori.

Menționăm că dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: