Un bărbat, dispărut de la domiciliu de câteva zile, lovit de un microbuz pe o stradă din Chișinău
Full Article 50 second read

Un bărbat, dispărut de la domiciliu de câteva zile, lovit de un microbuz pe o stradă din Chișinău

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost lovit pe o stradă din municipiul Chișinău. Urmare a traumatismelor primite, bărbatul a decedat pe loc. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul de presă al poliției Natalia Stati. 

Oamenii legii au fost alertați despre caz în dimineața zilei de 19 decembrie, la ora 06:57.

Reprezentanta poliției a menționat că accidentul rutier a avut loc în municipiul Chișinău, pe strada Vadul lui Vodă spre Budești.

S-a stabilit că conducătorul unui microbuz în vârstă de 60 de ani, în afara trecerii pentru pietoni, a tamponat un pieton în vârstă de 72 de ani.

În rezultatul traumatismelor primite, pietonul a decedat la fața locului până la sosirea serviciului medical de urgență.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Reprezentanta Poliției a menționat că bărbatul a dispărut de la domiciliu pe data de 17 decembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: