Un biciclist a fost lovit mortal de o mașină. Poliția: șoferul automobilului era beat la volan
Full Article 2 minutes read

Un biciclist a fost lovit mortal de o mașină. Poliția: șoferul automobilului era beat la volan

Un biciclist în vârstă de 56 de ani a fost lovit mortal de un automobil. Accidentul a avut loc în seara zilei de 2 martie, în satul Corlăteni din raionul Râșcani. Șoferul automobilului era beat la volan. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Precizările au fost făcute de reprezentanții Poliției Republicii Moldova, pe 3 martie. 

Reprezentanții Poliției au raportat că oamenii legii din Rîșcani au intervenit la documentarea unui accident rutier, care s-a produs aseară, în jurul orei 20:00, pe traseul M-5, localitatea Corlăteni.

„Conform investigațiilor preliminare, un bărbat de 40 de ani din Bălți, conducând un automobil de marca Daewoo a tamponat un biciclist de 56 de ani, locuitor al municipiului Bălți. În urma impactului biciclistul a decedat pe loc”, au comunicat polițiștii.

Se precizează că șoferul a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul a indicat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,72 mg/l.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore. Totodată a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

Amintim că, din 2017, șoferii sunt sancționați dacă nivelul concentrației de alcool în sânge depășește 0,3 g/l și în aerul expirat – 0,15 mg/l.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: