Un copil de 4 ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut în gol de la etajul 4 al unui bloc de locuit din Tiraspol
Full Article 40 second read

Un copil de 4 ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut în gol de la etajul 4 al unui bloc de locuit din Tiraspol

Un copil în vârstă de patru ani a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit. Incidentul a avut loc în seara zilei de duminică, în Tiraspol. Potrivit presei din stânga Nistrului, la moment copilul se află la terapia intensivă, cu multiple fracturi.

Potrivit primelor informații, geamul apartamentului era deschis, iar copilul, sprijinindu-se de plasă, a căzut în gol. În odaie se afla și mama minorului.

Potrivit așa numitului Minister al Afacerilor Interne de la Tiraspol, minorul a fost internat la terapie intensivă, cu traumatism cranio-cerebral deschis și multiple fracturi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: