Un copil de 4 ani din Bălți a căzut de la înălțime. Medicii fac tot posibilul să-i salveze viața
Full Article 40 second read

Un copil de 4 ani din Bălți a căzut de la înălțime. Medicii fac tot posibilul să-i salveze viața

Polițiștii au fost sesizați pe 21 martie, în jurul orei 14:40, despre faptul că un copil de patru ani a căzut de la etajul 7 al unui bloc de locuit din municipiul Bălți.

La fața locului imediat s-a deplasat conducerea IP Bălți și grupul operativ de serviciu. Copilul însoțit de mamă au fost transportați la spital.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că geamul apartamentului era deschis, iar copilul sprijinindu-se de plasă a căzut în gol.

În acest moment copilul se află în stare gravă la spitalul din Bălți, iar medicii fac tot posibilul să-l salveze.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: