Un deputat al Platformei DA a fost testat pozitiv cu COVID-19
Full Article 2 minutes read

Un deputat al Platformei DA a fost testat pozitiv cu COVID-19

Deputata din fracțiunea Platforma Demnitate și Adevăr (DA) Arina Spătaru a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Informația a fost confirmată de aceasta pe 6 iunie, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Arina Spătaru a declarat că a aflat rezultatul astăzi. Ea se tratează la domiciliu și este consultată de medicul de familie la telefon. Deocamdată, aceasta manifestă doar febră și dureri de cap. Arina Spătaru a spus că bănuiește că s-a îmbolnăvit în parlament și susține că s-a izolat acasă, la Bălți, după ce a aflat că unii dintre deputați s-au îmbolnăvit. În cazul în care starea sa se va înrăutăți, aceasta a dat asigurări că se va adresa medicilor din localitate.

„Eu nu am fost la întâlniri cu cetățenii, eu nu am sărutat copii, eu nu am cuprins oameni în etate, eu am stat două săptămâni izolată și vă asigur că în afară de familia mea care poate să sufere, pentru că am un băiat care suferă de astm bronșic și este în categoria de risc sporit, nici eu, nici soțul meu nu am pricinuit niciun rău”, a declarat deputata într-o adresare pe Facebook.

Deputata a mai spus că soțul și copiii săi s-au izolat și ei, iar mâine urmează să fie testați pentru COVID-19.

Aceasta a mai spus că atelierul său va fi închis pentru două săptămâni.

O declarație pe care o poate face doar un om al demnității și al adevărului.

Gepostet von Arina Spataru am Samstag, 6. Juni 2020

Precizăm că, anterior, deputatul PDM, Vladimir Nichiforciuc și deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: