Un grup de experți din Qatar ar putea veni la Chișinău în vederea identificării domeniilor pentru posibile investiții
Full Article 1 minutes read

Un grup de experți din Qatar ar putea veni la Chișinău în vederea identificării domeniilor pentru posibile investiții

Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, a avut o convorbire telefonică cu Khalid bin Khalifa bin Abdulaziz Al Thani, premierul Statului Qatar. Acesta și-a exprimat disponibilitatea de a delega la Chișinău un grup de experți pentru a identifica la fața locului domenii concrete, care ar fi atractive pentru eventualele investiții.

În cadrul discuției, părțile au abordat temele de actualitate de pe agenda bilaterală, menționând, în particular, dinamica pozitivă a cooperării în domeniile de interes reciproc.

Aureliu Ciocoi a exprimat gratitudine Guvernului Statului Qatar pentru asistența umanitară oferită sistemului medical din țara noastră în vederea combaterii efectelor pandemiei de COVID-19.

Interlocutorii au convenit asupra necesității impulsionării dialogului politic între ambele state, specificând disponibilitatea efectuării unor vizite la nivel înalt între Doha și Chișinău. În aceeași ordine de idei, a fost abordat subiectul utilizării la maxim a oportunităților comercial-economice între ambele state.

Totodată, oficialii au făcut un schimb de opinii privind evoluțiile politice interne din ambele state și au remarcat importanța continuării cooperării.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: