Un grup de veterani a protestat la IGP. Marin Maxian a discutat cu manifestanții (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Un grup de veterani a protestat la IGP. Marin Maxian a discutat cu manifestanții (VIDEO)

Un grup de bărbați, unii dintre ei îmbrăcați în haine de camuflaj, au venit pe 16 noiembrie la Inspectoratului General al Poliției. Aceștia susțin că sunt veterani ai războiului de la Nistru. Ei acuză poliția de complicitate în fraudarea alegerilor prezidențiale, fiind nemulțumiți că poliția nu a împiedicat „transportarea organizată a alegătorilor din Transistria”. Șeful adjunct al IGP, Marin Maxian, le-a sugerat să depună o plângere.

Manifestanții au declarat că sunt veterani ai războiului de la Nistru. Aceștia sunt nemulțumiți de acțiunile poliției din timpul turului II al scrutinului prezidențial. Ei spun că oamenii legii ar fi trebuit să împiedice votarea în masă a alegătorilor domiciliați în regiunea transnistreană.

„Noi am ieșit să stopăm această fraudă. Dvs. sunteți complici cu cei care au organizat această fraudă”, a declarat unul dintre manifestanți.

În replică, Marin Maxian i-a îndemnat să scrie o plângere la Procuratură și că poliția nu admite acțiuni de discriminare. Acesta susține că alegătorii din stânga Nistrului au dreptul constituțional de a participa la scrutin.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: