Un Lexus din 2018, căutat de Interpol, urma să ajungă în Moldova: ce au întreprins polițiștii de frontieră
Full Article 1 minutes read

Un Lexus din 2018, căutat de Interpol, urma să ajungă în Moldova: ce au întreprins polițiștii de frontieră

Un automobil căutat de Interpol a fost depistat la trecerea frontierei moldo-române. Polițiștii de frontieră au depistat automobilul, dat în urmărire internațională de către autoritățile italiene, în seara zilei de 26 decembrie. 

Cazul a avut loc în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în Republica Moldova, s-a prezentat un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU), în vârstă de 37 de ani. Acesta conducea un microbuz cu remorcă, unde și era transportat un Lexus, fabricat în anul 2018.

În timpul verificării actelor de călătorie și a celor pe mijloacele de transport, polițiștii de frontieră au semnalat că autoturismul figurează în baza de date Interpol, ca fiind căutat de către autoritățile Republicii italiene.

Cetățeanului i s-a permis intrarea în Moldova, fără mijlocul de transport.

Reprezentanții Poliției de Frontieră a Republicii Moldova menționează că au inițiat cercetări pe caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale pe fapt.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: