Un maraton de vaccinare va fi organizat în această duminică. Unde va avea loc și ce seruri vor fi disponibile?
Full Article 1 minutes read

Un maraton de vaccinare va fi organizat în această duminică. Unde va avea loc și ce seruri vor fi disponibile?

Un nou maraton de vaccinare va avea loc în această duminică, 18 iulie. Acesta va fi organizat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”. Un anunț în acest sens a fost făcut de Denis Cernelea, secretarul de stat al Ministerului Sănătății, în cadrul unei conferințe de presă. 

Funcționarul a spus că punctele de vaccinare vor fi deschise pe str. Nicolae Testemițanu 25 și str. Nicolae Testemițanu 27.

Acesta precizat că la maratonul de duminică va fi disponibil vaccinul AstraZeneca. „Cel mai probabil va fi disponibil vaccinul Johnson & Johnson, dar despre această urmează să informăm suplimentar”, a spus Cernelea.

Totodată, la Cetatea Soroca va fi organizat un eveniment, în cadrul căruia cetățenii se vor putea imuniza împotriva COVID-19. Cernelea nu a precizat când urmează a fi organizat acest eveniment.

Funcționarul a mai declarat că sâmbătă, 17 iulie, la Palatul Republicii va fi organizat maratonul de administrare a dozei II a vaccinului Sputnik-V.

Menționăm că Republica Moldova a recepționat un lot de 151.200 de doze de vaccin Johnson & Johnson, produs în SUA. Acesta a fost livrat prin intermediul platformei COVAX.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: