UPDATE Un microbuz din Republica Moldova a fost implicat într-un accident în România
Full Article 2 minutes read

UPDATE Un microbuz din Republica Moldova a fost implicat într-un accident în România

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz din Republica Moldova s-a produs în după amiaza de 21 iunie în apropierea localităţii Şendreni, județul Bacău din România.

Potrivit presei locale, au fost implicate un autoturism în care se aflau 2 persoane şi un microbuz din Republica Moldova în care se aflau 6 persoane. Cele două vehicule ar fi întrat în coliziune frontală. A fost rănit un bărbat, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital. Din microbuz, două femei şi doi bărbaţi au suferit atacuri de panică, dar nu au necesitat internarea în spital.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.

UPDATE (14:00) Contactat de NM, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) Daniel Vodă a precizat:

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, prin intermediul Consulatului general de la Iași a fost informat de către autoritățile române despre producerea în apropierea localității Şendreni, județul Galați, a unui accident rutier în ziua de luni, 21 iunie, în jurul orei 15:15. Potrivit informațiilor obținute din surse oficiale, cetățenii Republicii Moldova aflați în microbuzul implicat în accident au primit asistență medicală la fața locului, însă nu au necesitat spitalizare și au putut să-și continue călătoria cu un alt autobuz pus la dispoziție de către compania de transport”.

***

Amintim că, pe 13 iunie, în România s-a produs un alt accident în care a avut de suferit un cetățean al Republicii Moldova.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: