Un moldovean a fost extrădat din Spania. Era căutat de poliție pentru tâlhărie
Full Article 1 minutes read

Un moldovean a fost extrădat din Spania. Era căutat de poliție pentru tâlhărie

Un moldovean a fost extrădat din Spania în Republica Moldova. Acesta a fost anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol pentru tâlhărie.

Potrivit poliției, în 2016, individul și alte două persoane au pătruns în locuința unei familii din localitatea Putinești, raionul Florești. Aceștia au aplicat violența fizică asupra membrilor familiei, i-au legat cu bandă adezivă și amenințându-i cu aplicarea armei pe care o găsise în domiciliul acestora, au sustras bijuterii din aur în valoare de 29 000 de lei.

După comiterea infracțiunii au fost identificați toți cei trei membri ai grupului infracțional, însă unul dintre ei a reușit să iasă din țară. În 2017, acesta a fost anunțat în căutare internațională.

În luna februarie al anului curent, bărbatul a fost reținut de poliția spaniolă pe teritoriul orașului Madrid. Pe data de 2 iunie, acesta a fost extrădat în Republica Moldova, unde urmează să-și ispășească pedeapsa.

În procesul documentării s-a constatat că, bărbatul extrădat, anterior a mai comis infracțiuni similare, acesta fiind căutat și de poliția din Dubăsari.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: