Un moldovean a murit pe front, în Ucraina. Lupta de partea Rusiei
Full Article 30 second read

Un moldovean a murit pe front, în Ucraina. Lupta de partea Rusiei

Vasilie Ilcu, un moldovean care participat la războiul împotriva Ucrainei de partea Rusiei, a murit pe front. Informația a fost raportată pe 26 februarie de administrația districtului municipal Karagai.

Potrivit administrației, Vasilie Ilcu a murit pe 21 februarie „în timp ce îndeplinea o sarcină de luptă” pe teritoriul localității Rabotino, regiunea Zaporojie. Ceremonia de rămas va avea loc pe 26 februarie, la Casa de Cultură din Karagai.

Ilcu este originar din Moldova, însă locuia în Karagai de peste șapte ani. Acesta avea 32 de ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: