Un nou post de televiziune pe piața mediatică din Moldova
Full Article 1 minutes read

Un nou post de televiziune pe piața mediatică din Moldova

În Republica Moldova va apărea un nou post de televiziune cu format generalist – TV Plus. Consiliul Audiovizualului (CA) a susținut inițiativa cu opt voturi pro și un vot împotrivă. Postul va fi difuzat prin rețelele distribuitorilor de servicii din țară. Compania care deține licență de emisie pentru acest canal, TV Entertainment Plus, a fost înregistrată acum o lună, scrie media-azi.md.

Administratorul și fondatorul firmei TV Entertainment Plus este Alexandr Furmanov, iar compania a fost înregistrată pe 23 decembrie 2020. În cadrul ședinței, prin telefon, acesta a declarat că pe post se vor pune filme, seriale și programe proprii.

„O tematică de bază a TV Plus este reflectarea vieții sociale și economice din Republica Moldova, producerea programelor informativ-analitice și distractive”, a precizat Alexandr Furmanov.

Singurul membru CA care a votat împotriva acestui proiect este Corneliu Mihalache: „Noi avem o sumedenie de televiziuni de acest tip în Republica Moldova. Este încă o televiziune de nișă. Eu înțeleg că impedimente legale pot să nu existe, dar noi ca autoritate tot trebuie să luăm o poziție anumită când apar noi televiziuni”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: