„Un prilej în plus ca să fim uniți și solidari”. Mesajul Maiei Sandu cu ocazia Paștelui catolic
Full Article 1 minutes read

„Un prilej în plus ca să fim uniți și solidari”. Mesajul Maiei Sandu cu ocazia Paștelui catolic

Președinta Maia Sandu a adresat un mesaj persoanelor care celebrează astăzi Paștele catolic. Aceasta le-a dorit multă sănătate, putere și speranță.

„Vreau să le doresc tuturor concetățenilor noștri, pentru care astăzi este Duminica Învierii, multă sănătate, putere și speranță. Sănătate pentru a rezista în aceste vremuri grele. Putere pentru a o lua de la capăt. Speranță pentru a crede în viitor și în mai bine”, a declarat Maia Sandu.

„Paștele este despre Renaștere, despre Lumina care învinge Întunericul și despre Viața care triumfă asupra Morții. În aceste zile marcate de tristețe în toată lumea, Paștele este un prilej în plus ca, în pofida distanțelor, să ne simțim aproape și, în pofida diferențelor, să fim uniți și solidari. Doar astfel vom învinge năpastele”, a mai spus șefa statului.

Sărbătoarea Învierii Domnului este celebrată, în acest an, de Biserica Romano-Catolică, duminică, 4 aprilie. Papa Francisc a prezidat Sfânta Liturghie în bazilica Sfântul Petru, iar la finalul celebrării euharistice a transmis „Urbi et Orbi” – tradiţionalul mesaj pascal, însoţit de binecuvântarea apostolică şi de darul indulgenţei plenare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: