Un tânăr a furat arma unui angajat al batalionului „Fulger” și a tras mai multe focuri la Ciocana
Full Article 2 minutes read

Un tânăr a furat arma unui angajat al batalionului „Fulger” și a tras mai multe focuri la Ciocana

Un bărbat de 28 de ani a fost reținut de forțele de ordine, după ce a furat arma unui angajat al Batalionului cu Destinație Specială „Fulger”și a tras mai multe focuri de armă în sectorul Ciocana al capitalei. Incidentul s-a produs în seara de 1 iulie. 

Incidentul a s-a produs în jurul orei 19:30 – 20:00. Inspectoratul de Poliție Ciocana a fost sesizat despre faptul că, pe str. Zadnipru, se aud împușcături. La fața locului s-a deplasat un echipaj de patrulare, care a reținut un bărbat de 28 de ani.

Acesta a tras în aer mai multe focuri dintr-o armă de model ”Glock-19”. Oamenii legii au stabilit că pistolul fusese sustras de la un  angajat al BPDS „Fulger”, care se afla în afara programului de muncă. În timp ce omul legii discuta cu două persoane, i-a fost furată geanta în care se aflau acte, dar și pistolul.

Bărbatul de 28 de ani care a sustras geanta este anterior judecat și se află la evidență ca și consumator de droguri.

Acesta a mers la niște prieteni care îl așteptau în curtea unui bloc și, distrându-se, a tras 3 focuri de armă în plan vertical. Nicio persoană nu a fost rănită.

Tânărul a fost retinut pentru 72 de ore. El este cercetat penal pentru furt și huliganism și își recunoaște vinovăția.

***

Batalionul cu destinație specială „Fulger” este o unitate militară din cadrul Forțelor Terestre ale Armatei Naționale a Republicii Moldova, dislocată la Chișinău.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: