Un tată din Moldova și-a abuzat sexual fiica timp de 18 ani. Bărbatul, condamnat
Full Article 2 minutes read

Un tată din Moldova și-a abuzat sexual fiica timp de 18 ani. Bărbatul, condamnat

Un bărbat în vârstă 51 de ani a fost găsit vinovat de viol, după ce și-a abuzat sexual, potrivit procurorilor, fiica minoră timp de 18 ani. Acesta a fost acuzat și găsit vinovat, inclusiv, de violul unei alte minore, care era colega de clasă a fiicei sale. El a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, urmând să-și ispășească pedeapsa într-un penitenciar de tip închis. Procurorii nu sunt de acord cu sentința și anunță că o vor contesta cu apel, solicitând aplicarea celei mai aspre pedepse – detenția pe viață.

Procurorii argumentează decizia de a solicita detenția pe viață ținând cont că bărbatul ar comis fapta prejudiciabilă împotriva mai multor persoane minore, una din ele fiind chiar fiica sa biologică. Totodată, potrivit PG, acțiunile acestuia au avut un caracter sistematic și o durată îndelungată de timp.

Potrivit învinuirii, inculpatul, începând cu anul 1999, pe când fiica sa avea doar 4 ani, în scopul satisfacerii poftelor sale sexuale, sistematic o abuza sexual. Între timp, mama micuței se afla peste hotarele țării. Totodată, pe parcursul anilor, acesta a început să recurgă și la acțiuni de viol în privința fiice sale. Actele au fost curmate abia în anul 2017, când victima a mărturisit mamei sale că nu mai vrea să locuiască cu tatăl său, explicându-i motivele. Mama victimei a alertat imediat poliția.

PG mai precizează că, în anul 2011, inculpatul a mai violat o minoră de 15 ani, care era colega de clasă a fiicei sale.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: