N4 are un nou director general: John Maxemchuk, un om de afaceri american, stabilit în Moldova
Full Article 50 second read

N4 are un nou director general: John Maxemchuk, un om de afaceri american, stabilit în Moldova

Postul de televiziune N4 are de acum încolo un nou director general. Acesta este John Maxemchuk.

Acesta a fost Chief Operating Officer la Purcari Wines, dar și MD/CEO la Sun Communications. A studiat la Harvard Business School (Statele Unite ale Americii), la Finanțe la Wharton School (SUA), University of Pennsylvania (SUA).

Fostul director general al N4, dl Andrei Borșevici, rămâne în continuare co-fondator al postului de televiziune N4.

***

Potrivit profilului publicat de RISE Moldova, Maxemchuk este un om de afaceri american stabilit în Republica Moldova, ex-director al Sun Communications, cel mai mare difuzor de televiziune prin cablu şi un important furnizor de servicii Internet. În 2003 și-a înregistrat o firmă offshore în British Virgin Islands – Spark Management Consulting Services, prin intermediul Mossack Fonseca. În decembrie 2012 acesta a transferat firma în proprietatea soţiei sale, Aliona.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: