„Unii pleacă, alții vin”. Mai mulți consilieri PAS de la Ungheni au părăsit partidul
Full Article 1 minutes read

„Unii pleacă, alții vin”. Mai mulți consilieri PAS de la Ungheni au părăsit partidul

Președintele organizației teritoriale a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Ungheni, Corneliu Prepeliță, a anunțat că părăsește formațiunea, împreună cu alți consilieri locali. Într-o declarație făcută publică, aceștia o acuză pe deputata Doina Gherman de promovarea intereselor personale în detrimentul celor de partid și de metode dictatoriale. Deputata nu a venit, deocamdată, cu o recție. A făcut-o, însă, deputatul Mihai Popșoi, care a scris că „este un proces democratic”.

„Această politică dictatorială este desfășurată de deputata Doina Gherman, care nu a făcut nimic pentru organizația teritorială, însă cu aroganța, atitudinea iresponsabilă și lipsa de respect umilește membrii din teritoriu în ultimul hal”, se arată în documentul publicat de fostul președinte al organizației teritoriale PAS Ungheni.

Stimați colegi, prieteni țin să vă aduc sincere mulțumiri tuturor celor care ați fost alături în promovarea valorilor…

Gepostet von Corneliu Prepeliță am Sonntag, 21. Juni 2020

PAS Ungheni a venit cu o reacție pe pagina de Facebook a organizației. Reprezentanții acesteia au anunțat că președintele interimar al OT PAS Ungheni este Andrian Cheptonar.

Îi mulțumim domnului Prepeliță pentru eforturile depuse până în prezent pentru PAS. Îi dorim mult succes în continuare,…

Gepostet von PAS Ungheni am Sonntag, 21. Juni 2020

Și deputatul Mihai Popșoi a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook. Acesta a notat: „Unii pleacă, alții vin. Proces democratic. Sănătate tuturor”.

Unii pleacă, alții vin.Proces democratic.Sănătate tuturor.

Gepostet von Mihai Popșoi am Sonntag, 21. Juni 2020

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: