„Urmez tratamentul la domiciliu”. Încă un deputat a fost testat pozitiv cu COVID-19
Full Article 1 minutes read

„Urmez tratamentul la domiciliu”. Încă un deputat a fost testat pozitiv cu COVID-19

Deputatul neafiliat Grigore Repeșciuc a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acesta a confirmat informația pe pagina sa de Facebook și a precizat că se tratează la domiciliu.

„Din păcate, noul virus continuă să facă capturi. Urmând mai mulţi colegi, am fost depistat pozitiv la COVID-19. Cu respectarea tuturor regulamentelor sanitar-epidemiologice, urmez tratamentul la domiciliu, în condiţii de autoizolare maximă, pentru a-mi proteja familia şi pe toţi cei apropiaţi”, a scris parlamentarul, care până săptămâna trecută făcea partea din grupul parlamentar PRO MOLDOVA.

Grigore Repeșciuc a recomandat tuturor să fie prudenți.

„Pericolul pandemic stă pe aproape, de aceea rog toată lumea să fie prudentă, să respecte elementarele măsuri de protecţie – masca purtată corect, distanţa socială, dezinfectarea şi evitarea locurilor aglomerate. O să ieşim şi din greul acesta, însă nu fără a depune un efort comun”, a mai scris acesta.

Amintim că, anterior, și alți deputați au fost testați pozitiv cu COVID-19, printre care deputata Platformei DA Arina Spătaru, vicepreședintele parlamentului Vlad Bătrîncea și chiar speakerul legislativului, Zinaida Grecianîi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: