kirov-portal.ru

„Va fi obligat să achite pentru consumul fraudulos”. Un agent economic, debranșat de la rețeaua de apă

Un agent economic din municipiul Chișinău a fost debranșat de la apă pentru conectare arbitrară la rețeaua de apeduct. Un anunț în acest sens a fost făcut de edilul capitalei, Ion Ceban, astăzi, 27 iulie.

„Este vorba de un agent economic care prestează servicii hoteliere. Deși deține un contract cu furnizorul de apă, totuși, consumatorul noncasnic mai are o conectare arbitrară la rețeaua centralizată, fapt ce îi permite să consume apă fără ca aceasta să fie facturată. Echipa Sectorului Reţele de Apă Centru a efectuat debranșarea locului de consum sus-menţionat de la reţeaua publică de alimentare cu apă”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

„Prin urmare, consumatorul noncasnic va fi obligat să achite pentru consumul fraudulos de apă, inclusiv şi o amendă”, a mai spus Ceban.

Amintim că la sfârșitul lunii mai 2021, Ion Ceban a anunțat că au fost înregistrate cazuri de conectare ilegală la rețeaua de apeduct și cea de canalizare.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

presedinte.md

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene al României, la Chișinău. Ce a discutat cu președinta Sandu

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit pe 16 iulie cu ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene al României, Dragoș-Nicolae Pîslaru, care se află într-o vizită la Chișinău. Oficialii au discutat despre necesitatea accelerării proiectelor de interconectare a infrastructurii celor două țări și fortificarea colaborării dintre autoritățile de la Chișinău și București.

Potrivit unui comunicat al instituției prezidențiale, Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul oferit de România în dezvoltarea sectoarelor esențiale ale economiei naționale și în susținerea parcursului european al Republicii Moldova.

În cadrul întrevederii, președinta Sandu a evidențiat importanța consolidării cooperării dintre Chișinău și București, în special în contextul procesului de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană și a experienței dobândite de România în acest proces.

Un subiect al discuției l-a constituit necesitatea accelerării implementării proiectelor strategice de interconectare, precum construcția de noi poduri peste Prut și realizarea liniilor electrice Bălți–Suceava și Strășeni–Gutinaș, precum și reducerea timpilor de așteptare la punctele de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și România.

presedinte.md
Nu mai sunt articole de afișat.
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: