„Vă rugăm să vă păstrați calmul”. Angajații MAI vor organiza astăzi exerciții tactice, la Chișinău
Full Article 1 minutes read

„Vă rugăm să vă păstrați calmul”. Angajații MAI vor organiza astăzi exerciții tactice, la Chișinău

Pe două străzi din Chișinău, astăzi, vor avea loc exerciții tactice de verificare a capacităților de reacționare și intervenție a angajaților Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Acțiunea va avea loc în a doua parte a zilei, iar traficul pe cele două străzi ar putea fi oprit. 

Exercițiul se va desfășura pe str. Mateevici și str. Drumul Viilor.

„În timp ce perturbările în trafic vor fi minimizate, traficul pe străzile menționate ar putea fi oprit pentru o perioadă limitată de timp. Transportul public va fi redirecționat, după necesitate, de poliție”, se arată într-o declarația MAI.

La fel, cetățenii care se vor afla în zona exercițiului sunt rugați să respecte indicațiile oamenilor legii aflați la fața locului.

„De asemenea, vă rugăm să vă păstrați calmul și să vă informați din surse sigure, fiind vorba despre antrenamente ale subdiviziunilor noastre, care au loc în permanență”, mai comunică oamenii legii.

Se menționează că acțiunea este organizată de Ministerul Afacerilor Interne în colaborare cu Ambasada Statelor Unite ale Americii la Chișinău.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: