Vânătoare la Călărași: un bărbat și-a împușcat, din greșeală, colegul în picior
Full Article 2 minutes read

Vânătoare la Călărași: un bărbat și-a împușcat, din greșeală, colegul în picior

Un bărbat a fost împușcat din greșeală în picior, în timpul unei partide de vânătoare. Incidentul s-a produs pe 5 decembrie, în raionul Călărași. Victima a fost transportată la spital. Tot pe 5 decembrie, în raionul Căușeni, un alt bărbat a fost împușcat mortal, tot în timpul vânătorii.

Potrivit ofițerului de presă al IP Călărași Cristina Vicol, polițiștii au stabilit că în incident a fost implicată o brigadă de vînătoare a satului Timiliuți, compusă din trei vânători și un gonaș. Un vânător de 55 de ani, care a țintit un fazan, a efectuat o împușcătură, însă a nimerit în piciorul colegului său.

Victima a fost transportată la spital cu o ambulanță. Potrivit poliției, vînătoarea se efectua conform regulamentului, iar participanții aveau permise de armă și carnete de vânători valabile.

În cadrul cercetării la fața locului, au fost ridicate armele utilizate, 19 cartușe și un tub de cartuș (folosit), care au fost depozitate în camera de armament al IP Călărași pînă la examinarea tuturor circumstanțelor acestui caz.

Tot pe 5 decembrie, un bărbat de 30 ani a murit, după ce a fost împușcat, din greșeală, în timpul unei partide de vânătoare, la Căușeni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: