Vehicule militare, până la sfârșitul lunii mai, pe traseele din țară. Precizarea autorităților
Full Article 1 minutes read

Vehicule militare, până la sfârșitul lunii mai, pe traseele din țară. Precizarea autorităților

Autoritățile Republicii Moldova au anunțat că mai multe unități de tehnică militară vor fi văzute pe drumurile naționale. Acestea se vor deplasa spre centrele de instruire ale Armatei Naționale și, ulterior, la locurile de dislocare permanentă. Acțiunea este parte a exercițiilor anuale ordinare cu participarea rezerviștilor Forțelor Armate. „Nu are tangență cu situația de securitate din regiune”, au precizat autoritățile. 

În contextul desfășurării exercițiilor anuale ordinare cu participarea rezerviștilor Forțelor Armate, tehnica militară urmează să se deplaseze spre centrele de instruire ale Armatei Naționale și, ulterior, la locurile de dislocare permanentă.

Rugăm cetățenii să nu se îngrijoreze atunci când vor observa vehiculele militare în această perioadă și să se abțină de la plasarea imaginilor în spațiul online, pentru a nu genera speculații. Împreună prevenim dezinformarea”, se arată în mesajul autorităților.

Exercițiile se desfășoară în perioada 15-19 mai și 22-26 mai, în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naționale pentru anul curent, aprobat la finele anului 2022.

„Nu au tangență cu situația de securitate din regiune”, au mai precizat autoritățile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: