Vești bune pentru consumatori, în ajun de sărbători: Căldura s-ar putea ieftini cu aproape 500 de lei/Gcal, în Chișinău
Full Article 30 second read

Vești bune pentru consumatori, în ajun de sărbători: Căldura s-ar putea ieftini cu aproape 500 de lei/Gcal, în Chișinău

Chișinăuienii ar putea să plătească mai puțin pentru căldura livrată de Termoelectrica. Agenția Națională pentru Reglementarea în Energetică (ANRE) propune un tarif de 2.774 lei (fără TVA) pentru fiecare gigacalorie consumată, ceea ce înseamnă că tariful s-ar putea diminua cu 493 de lei, față de cel actual.

Membrii ANRE se vor întruni în ședință vineri, 22 decembrie, pentru a lua decizia.

Ultima dată, tariful la căldură s-a redus la sfârșitul lunii iunie. În prezent, consumatorii din Chișinău deserviți de Termoelectrica achită 3.267 de lei/Gcal.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: