Vicepremierul Andrei Spînu dă asigurări: Centura Chișinău va fi reabilitată până în octombrie
Full Article 1 minutes read

Vicepremierul Andrei Spînu dă asigurări: Centura Chișinău va fi reabilitată până în octombrie

Vicepremierul Andrei Spînu dă asigurări că primul sector de drum al Centurei Chișinău va fi reabilitată până în luna octombrie a acestui an. Potrivit ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, progresul de execuție a lucrărilor a ajuns la aproximativ 70 la sută.

„Facem ce am promis. Centura Chișinău va fi reabilitată. Am verificat mersul lucrărilor la zi. Progresul de execuție este de aproximativ 70%. La ziua de azi se executa lucrări de amenajare a intersecțiilor, lucrări de drenaj, instalarea indicatoarelor rutiere. Ulterior va fi aplicat stratul de uzură și executarea marcajului rutier”, a anunțat vicepremierul Andrei Spînu.

Vicepremierul Spînu dă asigurări că lucrările se vor încheia integral până în octombrie 2022. Potrivit lui, în perioada următoare vor fi lansate licitațiile pentru alte 2 sectoare de drum.

Drumul de centură a orașului Chişinău pe primul sector are o lungime de 6,6 km. Valoarea proiectului este de peste 9,9 milioane euro, bani alocați de Banca Europeană de Investiții.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: