Victoriabank a decis să doneze 250 000 de lei spitalului clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă”
Full Article 2 minutes read

Victoriabank a decis să doneze 250 000 de lei spitalului clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă”

Conducerea băncii Victoriabank a decis să doneze 250 000 de lei spitalului clinic de boli infecțioase „Toma Ciorbă”. 

„Dorim să facem tot ce ne stă în puteri ca să ajutăm și să sprijinim nu doar clienții noștri, ci întreaga populație a țării într-o situație grea prin care trecem cu toții. Solidaritatea în astfel de momente este extrem de importantă și este unica cale prin care putem depăși acest impas”, a declarat Bogdan Pleșuvescu, președintele Comitetului de Direcție Victoriabank. „Medicii sunt eroii care luptă din prima linie, zi de zi, fără întrerupere, cu acest virus, iar noi suntem onorați să putem contribui cu ceva în astfel de crize. Sperăm că acest suport financiar din partea Victoriabank va ajuta cât mai mulți oameni”, a mai declarat acesta.

Recent, compania Linella a informat că va dona 100 000 de lei spitalului „Toma Ciorbă” și 50 000 de lei Spitalul Clinic Municipal de Urgență pentru a ajuta la consolidarea capacității sistemului medical. Tot cu o contribuție de 100 000 de lei către spitalul „Toma Ciorbă” a venit și compania Rogob.

Precizăm că Primăria Chișinău a adunat din donații peste 600 de mii de lei. Din acești bani vor fi procurate măști, mănuși, dezinfectanți și echipamente pentru protecție. Totodată, guvernul a lansat o campanie de colectare a fondurilor sub formă de donații pentru combaterea virusului COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: