Victorie pentru Moldova! Canoistele Daniela Cociu și Maria Olărașu au câștigat argintul la Campionatul Mondial din Uzbekistan
Full Article 50 second read

Victorie pentru Moldova! Canoistele Daniela Cociu și Maria Olărașu au câștigat argintul la Campionatul Mondial din Uzbekistan

Tandemul canoistelor Daniela Cociu și Maria Olărașu au câștigat medalia de argint la Campionatul Mondial de kaiac-canoe din Uzbekistan. Informația a fost de Comitetul Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova în data de 25 august. 

Daniela Cociu și Maria Olărașu au concurat în cadrul probei de canoe pe 200 m dublu. Ele au înregistrat rezultatul 44.104, fiind întrecute de Yuliya Trushkina şi Inna Nedelkina (43.053) din Belarus.

Astfel, sportivele din Republica Moldova s-au clasat pe locul II, obținând medalia de argint.

Precizăm că, tot în cadrul Campionatului Mondial de kaiac-canoe din Uzbekistan, canoistul moldovean Serghei Tarnovschi a obținut medalia de aur. El a concurat la proba de canoe simplu pe 500 de metri, care a avut loc în data de 25 august.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: