VIDEO A luat mașina fără acordul proprietarului și a accidentat-o. Isprava angajatului unei spălătorii auto
Full Article 1 minutes read

VIDEO A luat mașina fără acordul proprietarului și a accidentat-o. Isprava angajatului unei spălătorii auto

Angajatul unei spălătorii auto din Chișinău a urcat la volanul mașinii fără acordul proprietarului și s-a dus în raionul Fălești. Acesta a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un obstacol.  Tânărul este cercetat penal pentru răpirea mijlocului de transport.

„La data de 4 februarie, la Inspectoratul de poliție Botanica, s-a adresat o persoană, comunicând  că i-a fost răpit automobilul marca BMW, în timp ce l-a lăsat la o spălătorie auto de  pe str. Muncești”, precizează poliția.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, polițiștii au stabilit că suspectul în comiterea infracțiunii este un angajat al spălătoriei auto, în vârstă de 19 ani, care a urcat la volanul mașinii fără acordul proprietarului. În urma măsurilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost identificat și reținut.

Tânărul este cercetat penal în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 192/1 Cod Penal ,,Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de până  la 67 500 de lei sau  închisoare de la 1 la 3 ani.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: